Medlem af Byg Garanti​

Eksisteret siden 1973​​

Autoriseret kloakmester​​​

Betonarbejde til nybyg, ombyg og tilbygning

Har du brug for professionel hjælp til betonarbejde? Hos Curt Andersen A/S kan vi være behjælpelige med støbning af betongulv for private, erhverv og det offentlige, og vi har især mange kunder fra Fårevejle, Holbæk, Kalundborg og Odsherred. 

Vi er lokalt forankret, men vi arbejder på hele Vestsjælland. Vi tilbyder hjælp til støbning af gulve og fundamenter, og det er både til nybyg, ombyg og tilbygning.

Det er desuden underordnet for os, om der skal støbes til dit nye hus, erhvervsbyggeri eller til skuret i haven. Vi tager os af alle slags kunder og alle typer opgaver.

Indhent tilbud på betongulv

Men hvad koster et betongulv? Det afhænger af den enkelte opgaves omfang. Uanset garanterer vi konkurrencedygtige priser på et nyt betongulv. Søger du derfor en god pris på støbning af betongulv, er du med garanti havnet det rette sted. Vores arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Støbning af fundament
  • Opbygning af betongulv
  • Reparation af betongulv​

​For os er ingen opgave hverken for kompliceret eller for lille, og vi har udelukkende imødekommende, stabile og løsningsorienterede medarbejdere, hvorfor du er i trygge hænder under hele processen. Vi indgår altid i tæt dialog med dig hele vejen igennem, og det skal desuden nævnes, at vi er medlem af Byg Garanti og Byggeriets Kvalitetskontrol A/S.

Skriv eller ring i dag for yderligere information

Skal du bruge hjælp til betonarbejde som eksempelvis støbning af betongulv, er vi de helt rigtige at tage kontakt til. Vi klarer både støbning af gulve og fundamenter, uanset om det drejer sig om tilbygning, ombygning eller nybygning. 

Vi tager os desuden af alle slags kunder, og vi tilbyder vores hjælp til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi vil kan hjælpe dig, skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at sende en besked til e-mail ca@curtandersen.dk eller ringe på telefon 59 65 30 74. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

CURT ANDERSEN A/S

Murer- og Entreprenørfirma

Aut. kloakmester

ADRESSE​:

KONTAKT:

MEDLEM AF​: