Medlem af Byg Garanti​

Eksisteret siden 1973​​

Autoriseret kloakmester​​​

Autoriseret kloakmester for alle typer kunder

​Skal du bruge en autoriseret kloakmester? Hos Curt Andersen A/S udfører vi kloakarbejde for både private, erhverv og det offentlige, og vi har særligt mange kunder fra Fårevejle, Holbæk, Kalundborg og Odsherred. Vi er lokalt forankret, men kan være behjælpelige på hele Vestsjælland. 

Vores arbejdsopgaver omfatter blandt andet etablering og udgravning til ny kloak, og vi hjælper desuden både med reparation og vedligeholdelse. Herudover er vi autoriseret kloakmester og medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol A/S, hvilket giver dig som kunde en sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt.

Stabil, løsningsorienteret og imødekommende kloakmester

Søger du en konkurrencedygtig pris på kloakarbejde, er du havnet det helt rette sted. Vi tilbyder kloakservice i høj kvalitet til en god pris, og vi sørger desuden for at indgå i tæt dialog med kunden i både opstartsfasen, under projektet og ved aflevering. 

Alle vore medarbejdere er stabile, løsningsorienterede og imødekommende, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du vil være i gode hænder hos os. 

Vi hjælper med etablering af dræning, og herudover klarer vi alt nødvendigt papirarbejde.

Kontakt os med det samme for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt kloakarbejde, og herunder klarer vi alt nødvendigt papirarbejde for dig. Du kan desuden vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, da vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol A/S, og da vi er en autoriseret kloakmester.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores kloakmand vil kunne gøre for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag.

Du kan komme i kontakt med os ved at sende en besked til e-mail ca@curtandersen.dk eller ved at ringe til telefon 59 65 30 74. Endelig kan du også sende en besked via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at hjælpe dig.​

CURT ANDERSEN A/S

Murer- og Entreprenørfirma

Aut. kloakmester

ADRESSE​:

KONTAKT:

MEDLEM AF​: